Silvia & Jaume a Santa Maria de Porqueres y Restaurant Siloc"

La Silvia i el Jaume, son una parella molt natural els agrada la senzillesa, això es el que em van transmetre quan ens van conèixer al Ice bar de Girona molt a prop de on viuen, ell de Girona i ella de Porqueres volien un casament en una petita Parròquia a Porqueres. La Yolanda i jo ens vam il·lusionar perquè coneguem una mica el lloc, ja que està al costat de l'estany de Banyoles. Vam visitar el lloc dies abans del casament con sempre fem:) i literalment vam alucinar amb el paisatge i les vistes, el lloc es meravellós i vam decidir com fariem el reportatge fotogràfic i el video. L'església de Porqueres es mostra prop de l'aigua de l'estany de Banyoles amb una silueta inseparable de la riba lacustre el color de la pedra, que prové de les estunes, el color verd fosc dels xiprers del cementiri i els reflexos de l'aigua, un lloc per visitar tranquil·lament.
La celebració va ser al restaurant el Siloc de Girona, es una masia que data del segle XVI, es un espai on vam gaudir d’una cuina catalana d’alt nivell, es troba encarada a la muntanya del Puig Alt, on s’erigeix el santuari dels Àngels, i està envoltada de jardins d’exuberant bellesa, piscines i palmerals.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracies a:

Celebració Siloc

Cerimonia Parroquia Santa Maria de Porqueres
Música Dj Eloy
Fotografía & Video: Yolanda & Laura Moran
Edició & Maquetació Camera Obscura
Juliol © 2015 Camera Obscura
 

© 2015 Camera Obscura fotógrafo de Bodas en Barcelona y Girona. Wedding photographer Wedding Photographer. Fotografo de bodas diferente · fotografo barato Barcelona . fotógrafos baratos para bodas . Cinematografia de bodas · bodas económicas .videos boda de cine · Fotografo boda Barcelona · Fotógrafo bodas Girona · Bodas lowcost · Fotògraf casament Girona · Fotògraf casament Barcelona · Destination Wedding · Boda Vintage ·Bodas rústicas. Bodas temáticas. Fotoperiodismo de Boda . Post boda . Pre boda . fotos espontanea de boda . Fotógrafos baratos. Fotografos bodas Sabadell, Fotógrafo bodas Terrassa.
tlf 680271580 Yolanda 616500219 Guillem