Marta & Jose casament l'Espai can Pagès

Casament de fa molt poc! 05 de Març d'aquest any, i es que la Marta i el Jose ho tenien molt clar, l' hibern i a un lloc realment impressionant: ens referim a Espai can Pagès.
Ells són una parella que viuen a Sant Vicenç dels Horts, tenen dos gossos maquíssims, que passegen molt sovint, ens van explicar que entrant a la nostra web, van reconèixer un antic amic de feina del Jose, ens referim al casament de la Audry & Jose, la núvia que va de vermell! segur que si ens seguiu una miqueta la reconeixereu!
La cerimònia es va celebrar a les 18.00, per la qual cosa teníem una preocupació pel reportatge per l'arribada de la nit, al final tot va anar molt bé i vam poder treballar amb llum natural. El lloc és impressionant per la seva bellesa, teníem clar que volíem sortir de la masia per trobar-nos amb l'entorn, buscar el paisatge i la llum, la Marta i el Jose un cop passats els nervis de la cerimònia es van deixar emportar per les seves emocions.
L'Espai can Pagès que està a l'Ametlla del Vallès es un lloc increïble, ple de detalls, flors, decoracions i salons espectaculars. Els responsables son la Gemma i el Sergi, realment increïbles, tenen un tracte molt proper i es cuiden fins al últim detall, perquè tot surti molt bé, un cop a la carpa el menjar boníssim i ens van trobar amb un espectacle protagonitzat pel Jordi amb balls en el que tots participen. Estem molt contents del resultat i esperem que a vosaltres també us agradi!

Gracies a:

Cerimònia i Celebració ESPAI CAN PAGÈS

Vestit núvia ADA NOVIAS
Vestit nuvi SASTRERIA CAMPFASO
Maquillatge i perruqueria BROTO
Joyeria MATEOS
Fotografía Yolanda & Guillem
Edició & Maquetació Camera Obscura
Marzo © 2016 Camera Obscura
 

© 2015 Camera Obscura fotógrafo de Bodas en Barcelona y Girona. Wedding photographer Wedding Photographer. Fotografo de bodas diferente · fotografo barato Barcelona . fotógrafos baratos para bodas . Cinematografia de bodas · bodas económicas .videos boda de cine · Fotografo boda Barcelona · Fotógrafo bodas Girona · Bodas lowcost · Fotògraf casament Girona · Fotògraf casament Barcelona · Destination Wedding · Boda Vintage ·Bodas rústicas. Bodas temáticas. Fotoperiodismo de Boda . Post boda . Pre boda . fotos espontanea de boda . Fotógrafos baratos. Fotografos bodas Sabadell, Fotógrafo bodas Terrassa.
tlf 680271580 Yolanda 616500219 Guillem